073 - 627 1240

Nieuws

Promotiemogelijkheden

donderdag 22 mei 2003

Holiday Media biedt u de mogelijkheid om online te adverteren. Profiteer ook van de hoge bezoekcijfers van de recreatieportals www.holiday.nl en www.footzy.nl.

Dagelijks bezoeken duizenden geïnteresseerde internetters de rubrieksadvertenties Aanbiedingen, Te Koop en Vacatures van de recreatieportals www.holiday.nl én www.footzy.nl. Ook u kunt van dit succes profiteren en zelfstandig advertenties plaatsen en onderhouden. Afhankelijk van uw Holiday Media Service Overeenkomst of lidmaatschap van Footzy, kunt u van deze dienst al dan niet gratis gebruik maken.

Footzy-leden: gratis gebruik!
Holiday Media werkt nauw samen met Footzy op het gebied van communicatie richting uw (potentiële) gast. Een onderdeel van deze samenwerking zijn de extra promotiemogelijkheden welke Holiday Media aan leden van Footzy vrij beschikbaar stelt.

Footzy-leden kunnen daarom gratis gebruik maken van 2 advertenties, die naar keuze kunnen worden geplaatst in de rubrieken Aanbiedingen en Vacatures. Door in te loggen op het RICNet en te klikken op de navigatieknop 'Holiday rubrieken' bereikt u het beheersysteem. Hier kunt u zelf advertenties plaatsen, wijzigen of verwijderen. (Uiteraard is het mogelijk om tegen een geringe vergoeding het aantal advertenties te verhogen, informeer naar de tarieven.)

Nieuwsarchief