073 - 627 1240

Nieuws

Nieuw! Toeristische Zeeland Portal: www.vvvzeeland.nl

vrijdag 5 juni 2009

Nieuw! Toeristische Zeeland Portal: www.vvvzeeland.nl

Op woensdag 3 juni is op feestelijke wijze de nieuwe Toeristische Zeeland Portal www.vvvzeeland.nl onthuld door gedeputeerde van Waveren. De portal bevat unieke functionaliteiten en speelt in op de belevingswerelden van RECRON’s Gastvrij Nederland.

Sinds de opstart van Promotie Zeeland Delta werkt Holiday Media bijzonder prettig en intensief samen met VVV Zeeland en hebben we samen aan de voet mogen staan van de nieuwe toeristische Zeeland Portal www.vvvzeeland.nl. Van het bedenken, ontwikkelen van innovatieve applicaties en technische oplossingen tot en met de totale projectbegeleiding en realisatie van wat vanaf vandaag voor ondernemers en publiek zichtbaar is.

Personalisatie
Personalisatie staat centraal in de toeristische portal. Bezoekers hebben de mogelijkheid een "Mijn Zeeland Vakantie" profiel aan te maken, waar ze aan kunnen geven wat voor soort bezoeker ze zijn: Avontuurlijk, gezellig, uitbundig of rustig.

De look en feel van de website past zich vervolgens direct op het bezoekersprofiel aan. De fotowissel laat beelden zien die aansluiten bij de beleving en de verhalencarrousel geeft per profiel andere tips. Zelfs de muziek in de jukebox past zich aan de geselecteerde levensstijl aan.

Bij het aanmaken van een profiel wordt naast NAW-gegevens ook naar de interesses van een bezoeker gevraagd. Zo kunnen, naast een persoonlijk welkom op de website, ook gepersonaliseerde mailingen worden verstuurd. Zo krijgen rustige vakantiegangers met hotel als favoriete accommodatie een andere nieuwsbrief als avontuurlijke vakantiegangers die geïnteresseerd zijn in campings.

Mijn Zeeland Vakantie
Nadat een profiel is aangemaakt, heeft de bezoeker nog meer mogelijkheden. Zo kan een persoonlijke brochure worden gemaakt, waarin naast algemene informatie over Zeeland, favoriete accommodaties, dagattracties etc. worden geplaatst.

Bezoekers die al weten wat ze tijdens hun verblijf in Zeeland willen doen, kunnen een vakantieplan maken. De objecten kunnen aan een dag en tijd worden gekoppeld, zodat je tijdens de vakantie precies kunt zien welke activiteiten je op welke dag gepland hebt.

Ondernemers
Achter de website zit een grote database van accommodaties, dagattracties, evenementen etc. Omdat niets zo vervelend is als verouderde informatie, krijgen de ondernemers een belangrijke rol binnen de portal. Zelf kunnen ze binnenkort hun eigen gegevens beheren, zodat de database altijd actueel blijft. Ook ondernemers kunnen inspelen op de belevingswerelden door per profiel andere teksten en foto’s te gebruiken.

Zoekfunctionaliteiten
VVV’s kenmerken zich door de enorme hoeveelheid en diversiteit aan informatie. Van accommodaties tot natuurgebieden en van evenementen tot horecagelegenheden. Maar op een website is het vaak zoeken naar de juiste informatie. Op de nieuwe Toeristische Zeeland Portal is hier over nagedacht. Vanaf elke zoekpagina kan eenvoudig worden overgeschakeld van bijvoorbeeld accommodaties naar evenementen. Zo zijn alle objecten op één pagina te vinden! Daarnaast helpen de sorteer- en filterfuncties het gewenste object te vinden. Ook het vergelijken van objecten en het zoeken via de interactieve kaart, dragen bij aan de verbeterde vindbaarheid. Loop je over het strand van Zeeland en ben je benieuwd wat er in de omgeving te doen is? Raadpleeg dan mobiel.vvvzeeland.nl, een speciale website gemaakt voor toepassingen met kleinere schermen en minder geheugen, zoals uw mobiele telefoon of PDA.

Holiday Media & Procurios
Dit alles is gerealiseerd op basis van het geavanceerde modulaire data- website beheersysteem van Procurios, voor het slimmer werken met internet. Voor meer informatie of vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen via info@holidaymedia.nl of telefonisch op 073-6271240.

Nieuwsarchief