HolidayAgent Update: januari 2017

HolidayAgent Update januari 2017

U maakt gebruik van HolidayAgent om online boekingen via uw website te genereren. Om u als gebruiker op de hoogte te houden van de mogelijkheden en ontwikkelingen van HolidayAgent ontvangt u met enige regelmaat een update met daarin tips & tricks.

In deze HolidayAgent update een terugblik op 2016 en blik in de toekomst.

2016: Een jaar vol ontwikkelingen

Het afgelopen jaar is er een flink aantal gebruikers bijgekomen die gebruik maken van HolidayAgent. Om u wat inzicht te geven in aantallen hebben we hieronder een korte opsomming van wat interessante statistieken over 2016:

 •  

73.801 boekingen via HolidayAgent

 •  

15.644 online betalingen

 •  

44.349 verstuurde gastenmailingen

In 2016 heeft ook Ardoer gekozen voor HolidayAgent. Dit mede vanwege de stabiliteit en de zekerheid van doorontwikkeling van het pakket. Daarnaast hebben de 33 Ardoerleden nu meer vrijheid in keuze voor verschillende typen en versies van hun reserveringssoftware. Dit is mogelijk omdat HolidayAgent naadloos koppelt met vele pakketten van verschillende leveranciers.

Ardoer.com kiest voor HolidayAgent

Ook de website is geheel opnieuw opgezet en volledig geïntegreerd met HolidayAgent zodat de bezoekers over alle parken heen met gewenste kenmerken hun ideale vakantiebestemming kunnen kiezen.

2017: Dit jaar met volle kracht vooruit

Gezien het grote belang van online boeken blijven we natuurlijk voortdurend doorontwikkelen aan onze HolidayAgent. Dit om de bezoeker altijd een optimale ervaring te geven en u, als klant, extra mogelijkheden te bieden. In 2017 gaan we ons op de volgende pijlers richten:

 •  

vormgeving en usability (meer focus op mobiel)

 •  

optimalisaties onder de motorkap

 •  

mogelijkheden met arrangementen

 •  

meer testmogelijkheden voor u als klant

 •  

uitbreidingen Mijn Omgeving

Naast deze grotere pijlers zullen er ook voldoende kleinere optimalisaties en vernieuwingen plaatsvinden. Mocht u zelf nog ideeën hebben voor mogelijke verbeteringen dan horen wij die natuurlijk graag.

Uitbreiding servercapaciteit voor meer stabiliteit

Uitbreiding servercapaciteit

Nu in januari de boekingen weer binnenvliegen merken we ook dat het (gelukkig) drukker wordt op onze boekingsservers. Om de grote drukte goed te kunnen verwerken hebben we begin januari ons serverpark voor HolidayAgent uitgebreid. Hiermee kan de huidige drukte ruimschoots worden opgevangen en is de hardware nu ook schaalbaar zodat we in de toekomst snel kunnen schakelen als u nog meer mensen bereikt met uw website!

© 2017 Holiday Media, alle rechten voorbehouden