Mijn Omgeving voor HolidayAgent

Voorpret en gemak voor uw gast, upselling en tijdsbesparing voor u!

U maakt gebruik van HolidayAgent, onze online boeken koppeling met uw reserveringssysteem Stratech RCS Enterprise.

HolidayAgent is een product dat wij continu verder ontwikkelen en uitbreiden. Hierbij maken wij ook gebruik van uw ervaringen en wensen om zo een nog sterkere online boeken oplossing te krijgen voor uw websitebezoekers. HolidayAgent heeft diverse aanvullende modules. Graag willen wij in deze mail er één aan u presenteren:

Mijn Omgeving (gastenportal)

Mijn Omgeving voor Gasten

De Mijn Omgeving is een beveiligd sitedeel voor uw gasten die bij u geboekt hebben. In de Mijn Omgeving voor Gasten kunnen er artikelen worden bijgeboekt en kunnen snel en veilig (deel)betalingen worden verricht. Ook kan reisinformatie worden opgevraagd en gastgegevens worden aangevuld. Het voordeel van de Mijn Omgeving naast bijverkoop is dat de gast zich in de aanloop naar het verblijf bij uw bedrijf kan inlezen en voorbereiden.

De mogelijkheden van de Mijn Omgeving

 •  

Reserveringsinformatie inzien

 •  

Betalingsinformatie opvragen

 •  

Betalingen verrichten

 •  

Gastgegevens aanpassen en aanvullen

 •  

Voertuiggegevens invullen

 •  

Documenten inzien en downloaden

 •  

Artikelen bijboeken

 •  

Mijn pagina's

 •  

Maatwerk


Verkoop meer extra's vanuit de Mijn Omgeving

Uw gast heeft op het moment van het maken van de boeking meestal slechts één behoefte: die accommodatie vastleggen voor een bepaalde periode. In de meeste gevallen zal de boeker op dit moment nog niet bezig zijn met het bijboeken van een wellness arrangement, dinerbon of welkomst-pakket. Hoe anders is dit in de voorpret-fase van de klantreis: uw gast is zich mentaal aan het voorbereiden om er even lekker tussenuit te gaan, nu is hét moment om leuke extra's te verkopen!

De geautomatiseerde gastenmailing is in combinatie met de Mijn Omgeving de perfecte manier om uw gast hier aan te herinneren en te wijzen op de mogelijkheid om deze extra's bij te boeken vanuit De Mijn Omgeving. Vanuit de Mijn Omgeving worden bijgeboekte extra's direct toegevoegd aan de boeking en kunnen deze ook direct online betaald worden.

Inloggen tijdens boekingsproces

Voor terugkerende gasten meer gemak tijdens het online boeken

Tijdens het boekingsproces, waar de gastgegevens ingevuld moeten worden, komt er een mogelijkheid bij om direct in te loggen. Op dat moment hoeft de gast verder geen gegevens meer in te vullen en kan de boeking direct afgerond worden.

Bespaar tijd aan de receptie in het hoogseizoen

De zomer komt er aan en in juli en augustus gaat u waarschijnlijk de meeste gasten ontvangen. Juist in deze periode is de Mijn Omgeving een waardevol hulpmiddel, denk bijvoorbeeld aan toepassingen als:

 •  

Het zelf kunnen bijboeken van artikelen als fietsverhuur, linnenpakket of Wi-Fi codes.

 •  

Activiteitenprogramma's bekijken.

 •  

Het laatste nieuws lezen over het park en het verblijf.

 •  

Ontbrekende gastgegevens invullen zodat dit weer werk scheelt aan de receptie.

€ 15,-   per maand

€ 1.000,-   eenmalig *

* exclusief inrichting en ondersteuning, afhankelijk van uw wensen.

Meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij adviseren u graag over wat voor u de beste oplossing is.

Consultants van Holiday Media

Ik wil graag meer informatie

Naast de Mijn Omgeving heeft HolidayAgent ook andere aanvullende modules zoals bijvoorbeeld voorkeursboeken, gastenmailing en enquêtes. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een demo.

Mijn Omgeving voor Eigenaren: inzicht in bezetting en online blokkeringen invoeren

Naast de mogelijkheden die de Mijn Omgeving biedt voor uw gasten is het ook mogelijk om uw accommodatie-eigenaren te voorzien van informatie. Een eigenaar kan de bezetting inzien van de eigen woning(en) en kan mogelijk ook een blokkering of eigen reservering maken. Geen eindeloze communicatie meer per e-mail en telefoon over blokkeringen maar de regie bij de eigenaar. Dit kan u een flinke tijdwinst opleveren! Uiteraard krijgt u nog wel een mailtje bij een online blokkering door een eigenaar. Het is ook mogelijk om alleen te kiezen voor een Eigenaren omgeving als u geen behoefte heeft aan de versie voor uw gasten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

© 2016 Holiday Media, alle rechten voorbehouden